|
| Autor |
Wiadomość |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 12:01 pm Temat postu: |
|
|
| ma ktos zdjecia ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ruda Wyzwolona Weteran
|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 12:22 pm Temat postu: |
|
|
| Z koncertu czy z wyjazdu?Sam bym chetnie obaczył... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 7:46 pm Temat postu: |
|
|
w tym przypadku dla mnie to moga byc i te i te jedne pojda na misteria.pl a drugie na paintball.rzeszow.pl  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukas Weteran
|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam na kompie troche zdjec i pare filmikow. Miełem igorowi podrzucic w weekend ale nie dojechalem. Wysle mu gołębiem (czyt. poczta) bo nie wiem kiedy bede w rzeszowie.
Mam fajny film z niedzieli jak Igor dotał w łepetyne
pozdr
Lukas _________________ Aktywny Lipowiec - imprezy integracyjne, paintball, jazda konna, noclegi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Igor Weteran

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukas Weteran
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 9:24 am Temat postu: |
|
|
Igor zdjecia pojszły do ciebie poczta. Jak znajdziesz chwile to wrzuc je na serwer. Przegladnij je bo jest tam duzo zdejc z serii "ale fajnie sie siedzi przy stole" albo "piwo pite przy ognisku lepiej wali w glowe" no i hit sezonu "ale igor ma włochta pupke" . żartuje. tym razem igor dal sie Oli namowic tylko na sesje zdjeciowa bokserek, ale to nie jest jeszcze jego ostatnie slowo. _________________ Aktywny Lipowiec - imprezy integracyjne, paintball, jazda konna, noclegi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 5:01 pm Temat postu: |
|
|
| Lukas napisał: | "ale igor ma włochta pupke" . żartuje. tym razem igor dal sie Oli namowic tylko na sesje zdjeciowa bokserek, ale to nie jest jeszcze jego ostatnie slowo. |
Dobra dobra jak byłem mały to pokazywałem (i to z powodzeniem) teraz ino "gacie po tacie"
(Borewicz - rządzi) pokazuje i to tez za namową  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|