FAQ Użytkownicy Grupy Galerie Rejestracja Zaloguj
Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Szukaj

Nowi Paintbolliści ;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Dział pomocy
Autor Wiadomość
kiszak
Rekrut

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 11:44 pm    Temat postu: Nowi Paintbolliści ;) Odpowiedz z cytatem

Siema
Wiem że temat był już kilka razy podejmowany ale posty są z około ponad 2 lat temu wiem chciałbym założyć nowy post żeby sprawdzić jak dokładnie wygląda sprawa na ta chwile
Za kilka miesięcy będę miał 18 i generalnie szukam jakiegoś zajęcia na wypalenie trochę czasu, z paintballem miałem już wcześniej styczność, no i co tu dużo gadać zabawa genialna
Jest jakaś szansa na dołączenie się do jakiejś grupy?
Imprezy te organizowane są raczej poza Rzeszowem czy w razie czego była by jakaś możliwość transportu? Prawo będę miał dopiero w wrześniu w razie czego.
Jeśli chodzi o sprzęt to wolał bym raczej kupić sobie własny zależy jak wszystko wyjdzie, na początkowych imprezach pewnie kilka razy bym wypożyczył. Aha prawdopodobnie dołączył by się jeszcze mój jeden znajomy. Jeszcze jedno ważne pytanie czy w tym okresie coś gracie czy raczej trzeba poczekać do wiosny?
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kiszak
Rekrut

PostWysłany: Sob Sty 28, 2012 6:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bump
Powrót do góry
Mefisto
Plutonowy

PostWysłany: Sob Sty 28, 2012 9:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wiec moze pokoleji,

dołaczyc do jakijes grupy napewno by sie dalo, ale to nie jest konieczne poniewaz wszyscy to tak naprawde jedna duza grupa, co do sprzetu to wpadnij na jakas gre to jakas ogarnieta osoba napewno ci pomoze, co do gier to w zime napewno jest mniej gier, no bo warunki na gry sa trudniejsze no i ludzie spia ;p. A Jesli chodzi o dojazd to jak ktos bedzie jechal z rzeszowa i bedzie mial miejsca to wezmie, ale to trzeba wczesniej napisac w temacie, a paintball jest na tyle malo popularny ze zeby zagrac w wiekszym gronie trzeba kawałek przejechac. Jezeli masz mozliwosc to zapraszam na gre 12.02.2012, na ktorej jezeli nie ja, to ktos pomoze. Sprzet do gry napewno ktos by pozyczyl.

P.S. Sorry za ortografie i interpunkcje i ogolnie krzywdzenie naszego jezyka, ale nie jestem wstanie czegos napisac poprawnie.
Powrót do góry
artur_b
Weteran

PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 9:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Rzeszowie w mniej lub bardziej zorganizowanej formie działa stowarzyszenie.
Organizujemy "w sezonie" gry średnio co 2-3 tygodnie, ostatnio przeważnie w Albigowej.
Oczywiście zapraszamy do uczestnictwa. Z zakupem sprzętu wstrzymałbym się na Twoim miejscu do momentu pooglądania, pomacania, przestrzelania markerów graczy, których mnogość trochę Cie pewnie zdezorientuje.
Opcji jest kilka, każda ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne.

Informacje o organizowanych grach są na tym forum w dziale "nasze imprezy paintballowe".
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Dział pomocy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: