| Autor |
Wiadomość |
Fusher Szeregowiec
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 8:06 am Temat postu: BT TM 15 Opinie |
|
|
Witam Panowie,
Prośba o opinie !
Ktoś slyszał, trzymał w rękach, poprykiwał ????
Będę wdzięczny za Wasz spostrzeżenia.
pozdr. _________________ Zabijac wszystkich Bog rozpozna swoich |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamuS Mieczyk
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 2:46 pm Temat postu: TM 15 |
|
|
Siema wiesz to samo pytanie chce zadac... Ciekawe jak sie sprawuje flaki mini podobno plytka do bani... trzeba klamke rozkrecic zeby np bylo full auto jest juz podobno nowa plytka za ok 200 zl... ciekawy marker... _________________ Niby GTW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
baryla Plutonowy

|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Wpadnijcie na strzelanie jak będzie Papaj to może da wam pomacać . Nie będę się wypowiadał na temat rozmiarów markera bo po prostu duży jest. Ale celny naprawdę bardzo (przynajmniej z tą lufą jaką ma Papaj, to nie jest stock). A płytka... no cóż 3 safety shoty...
A ty fusher już nie nabyłeś ?? _________________ GG: 7345936
www.pbmielec.cba.pl
Nothing touched the trigger but the devil's right hand |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamuS Mieczyk
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 3:32 pm Temat postu: TM 15 |
|
|
Moja TM - ka przyszla caly zestaw wracam do gry polecam klame bomba Papaj mial racje a podwojny spust robi swoje Pozdro!!!!!!!!!  _________________ Niby GTW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fusher Szeregowiec
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 7:14 am Temat postu: |
|
|
| Cytat: | Wpadnijcie na strzelanie jak będzie Papaj to może da wam pomacać Very Happy. Nie będę się wypowiadał na temat rozmiarów markera bo po prostu duży jest. Ale celny naprawdę bardzo (przynajmniej z tą lufą jaką ma Papaj, to nie jest stock). A płytka... no cóż 3 safety shoty...
A ty fusher już nie nabyłeś ?? |
Moja Tm juz strzelała i nawet kogoś ubiła nie raz
Marker rzeczywiście spory ale jak rozważałem opcje kupna to byłem tego świadom - wygląd no cóż kwestia gustu - dla mnie MISTRZ !!!
Płytka daje rade, do safety shootów po prostu trzeba się przyzwyczaić.
Lufa stockowa tez daje rade ale poważnie myśle o zakupie czegoś lepszego. Ogólnie jedyna zamota z markerem to jest smarowanie - można zabrudzić selenoid i marker nie pryka. Pozatym zero ścięć na bolcie, kulki latają tam gdzie chcą a szybkość 20bps miazga po przesiadce z A5 i cyclona
Ogólnie jestem zadowolony w ch... - mocno
Formujemy Team TM 15 kto chętny ??
Pozdro All _________________ Zabijac wszystkich Bog rozpozna swoich |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 10:02 am Temat postu: |
|
|
| Fusher napisał: |
Płytka daje rade, do safety shootów po prostu trzeba się przyzwyczaić.
|
co przez to rozumiesz? _________________ enjoy responsibly |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamuS Mieczyk
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 10:19 am Temat postu: TM 15 tka |
|
|
Fusher dzwinilem do Ciebie i jestes nie uchwytny Ja jestem za a nawet przeciw tez zakupilem i jest bomba!!!  _________________ Niby GTW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fusher Szeregowiec
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 9:54 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | Płytka daje rade, do safety shootów po prostu trzeba się przyzwyczaić.
co przez to rozumiesz? |
To że daje rade - nie ma zwiech, łatwo się programuję - jedyny minus głupieje na mocnym mrozie (-24, ale mało co i kto nie głupieje w takiej temperaturze)
Z tymi safety shoot'ami trzeba walnąć 2 razy i dopiero później wskakuje burst lub auto. Trzeba parę razy postrzelać żeby się przyzwyczaić.
A z tą nową płytką też słyszałem że poradzili na to i można ją przeprogramować tak aby nie było safety mode.
My kupiliśmy klamki z Rip-clip'em i też muszę powiedzieć że zdaje w stu procentach egzamin. Kolega Szuma już przerobił temat z podłączeniem rip'a bezpośrednio pod płytkę. Taki config miazga
Adamu - sorry za dziś ale mialem urwanie siusiaka w pracy. Zdzwonim się jutro !!
Pozdro All _________________ Zabijac wszystkich Bog rozpozna swoich |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Thomal Plutonowy
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 8:24 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Z tymi safety shoot'ami trzeba walnąć 2 razy i dopiero później wskakuje burst lub auto. Trzeba parę razy postrzelać żeby się przyzwyczaić. |
To chyba nazywa się ramping a nie ma opcji full auto albo burst bez jak to nazwałeś safety shootów?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fusher Szeregowiec
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 7:34 am Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | To chyba nazywa się ramping Wink a nie ma opcji full auto albo burst bez jak to nazwałeś safety shootów? Wink |
niestety to ponoć tylko na nowej płytce ;-/ _________________ Zabijac wszystkich Bog rozpozna swoich |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TheSexInHome Rekrut
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Witam!!!
Ja mam swoją tm`ke już 1 sezon. Klamka jak dla mnie cud , tylko według mnie do wymiany lufa. Ja swoją przerobiłem na szybkostrzelnego snajpera tzn. wymieniłem lufę na deadlywind fibur 16`, dokupiłem dwójnóg, laser, ripcilp (z nadajnikiem Rf), celownik tiberious (niestety trzeba było kupić asymetryczne kolanko do ripclipa, bo chyba żaden celownik się tam nie zmieści ) i solenoid v2 i podwójny spust.Niestety waga nieco śię zwiększyła, ale za cenę bajerów trzeba zapłacić  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|