| Autor |
Wiadomość |
psvadek Rekrut

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 6:23 pm Temat postu: nowy w rzeszowie :) |
|
|
hey - chce sie zacząc bawić ja i moj brat i znajomy .. chce kupic tego markera
http://tiny.pl/gtnf
co o nim sądzicie ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Hehe ja tylko powiem ze ten wycior co jest gratis to sie na pewno przyda, chociaz moge sie oczywiscie mylic... A tak na serio to wydaje mi sie ze elektronik bez oczkow sie moze nie sprawdzic... Wypowiedza sie po mnie osoby z dluzszym starzem (i pewnie dickiem )Na poczatek kariery polecam Tipmana 98,tak sie sklada ze niedlugo bede sprzedawal  _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
psvadek Rekrut

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 6:47 pm Temat postu: |
|
|
bez oczkow ... co to jest .. sory ale sie nie znam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 6:57 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz co wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jezeli bys nas odwiedzil w Albigowej na poligonie i sam sprawe obadal, obejrzal markery i pogadal z ludzmi ktorzy sie w to bawia. A noz towarzystwo ci sie nie spodoba i nie bedziesz chcial wiecej naszych mordek ogladac wiecej Najblizszy wyjazd 23 kwietnia najprawdopodobniej... _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
|
| Powrót do góry |
|
 |
psvadek Rekrut

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 6:59 pm Temat postu: |
|
|
spodobacie mi sie napewno jakie pozytywy przemawiają za tippmannem ? czy to jest tylko polautomat ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 7:11 pm Temat postu: |
|
|
no przystojniaki z nas sa nieziemskie. Tipek to pól-automat, przemawia za nim najbardziej bezawaryjnosc-bo nie ma tam sie co popsuc, wytrzymalosc bo mozna nim rzucic o ziemie (lub w przeciwnika) i nic mu nie bedzie(w przeciwienstkie do przeciwnika). W sumie Tipek wymiata ladnie w grach gdzie nie liczy sie szybkosc (las,scenariusze) nie radzi sobie natomiast w sytuacjach gdzy masz naprzeciw siebie same automaty(chociaz w Rzeszowie mamy ich na razie 4 ) Tak ja mowilem wyzej musisz sam to obczaic na polu... _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
|
| Powrót do góry |
|
 |
psvadek Rekrut

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 7:13 pm Temat postu: |
|
|
| czyli brac zdecydowanie tipmana ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
psvadek Rekrut

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 8:47 pm Temat postu: |
|
|
| hmm są tippmanny 98 z egripem i bez nigdy w ręku nie miałem markera jest jakas roznica wielka co do siły jaką trzeba uzyc zeby wcisnąc spust czu w zwykłym 98 rowniez chodzi lekutko ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 11:17 pm Temat postu: |
|
|
czesc witamy!
bierz tipmana, to jest bezawaryjne taki kałasznikow...
spust sie wciska pewnie nie tak lekko, ale ogolnie to zaden wysilek... 3 muchy siada i strzeli... tak ze na to nie patrz.
ja swojego tipmana wogole nie dotykalem i dziala do dzisiaj bez zarzutu.. nigdy kulki mi nie sciął, nigdy nie nawalił, ani sie nie zacial... mam nadzieje ze nowa klamka tez tak bedzie miala....  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
psvadek Rekrut

|
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 9:46 am Temat postu: |
|
|
zrezygnowałem z tippmanna na rzecz IONa juz zakupiłem w stanach a brat wziol tego z linku co podalem ... i co mi teraz mozecie powiedziec ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 12:11 pm Temat postu: |
|
|
| ja tez wziolem ION`a ale tippmana i tak zostawie na wszelki wypadek. |
|
| Powrót do góry |