|
| Autor |
Wiadomość |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 7:41 pm Temat postu: snapkings.com ciag dalszy |
|
|
witam, mam problem z domena a wlasciwie z wladzami NAZWA.PL robia mi problemy bo chcialem przeniesc domene do innej firmy, gdzie jest taniej. Oficjalnie nie polecam ich uslug.
a wiec, chwilowo na domenie gdzie stoi nasza strona bedzie sie wyswietlalo nie wiadomo co... od tygodnia walcze z nimi, ale juz mnie wkurwiac zaczynaja na maxa.
tak ze, na wszelkie pytania co do domeny, odp. brzmi... tak nie dziala i robie cos z tym
edit:
oficjalnie domene zajebał ktoś... wszystko przez pajacy z nazwa.pl i moje boje z nimi... nie polecam tej firmy. zwodzili mnie, oszukiwali, kazali na wszystko jakies papierki wysylac, jak wysylalem to sie okazywaly nie czytelne i tak wkolko, gdy juz im rowa wylizałem... to sie okazalo ze domena status ma jakis tam u nich blabla.. regulaminowy i moje lizanie im dupy i papierkowe sprawy byly od poczatku grą na zwłokę - podpadli za marne 60 pln...
jaka domene kupic? pytam tych od intoxicated:
snapkings.info
snapkings.net
? _________________ paintball rzeszów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 8:48 pm Temat postu: |
|
|
DRANIE!
snapkings.pl _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
snajp Mieczyk

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 9:36 am Temat postu: |
|
|
tak sprawdziłem z ciekawości na linuxpl.com i domena snapkings.pl jest wolna więc nie wiem o co chodzi? _________________
www.aktywnyjanow.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sieper Weteran

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 10:42 am Temat postu: |
|
|
snapkings.eu _________________ "Kulki są okrągłe, a bazy są dwie.
Albo my wygramy, albo oni."
Filip Siepkowski
http://www.pogonbydlo.pl/
GG:2307821
GSM:510 057 706
Tanie Strzelanie? Dzwoń, damy radę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 2:26 pm Temat postu: |
|
|
jest i działa juz :
www.snapkings.info
.pl nie chcemy... z reszta nie chce mi sie tlumaczyc. dopiero mialem wojne z nazwa.pl i to banda złodzieji - nie chce od nowa sie użerać z polaczkami i ich dziwnymi problemami z domenami... pewnie wiekszosc z was powie, a ja nie mam problemow - i ok, moze nie macie... ale moze tez nie chcieliscie nigdy aby ustawili odp. status domenie... co powinni zrobic jednym pierdnięciem... jak to się ma na zachodzie... ale niestety... tutaj trzeba wyslac tone papierów, rozmiar buta, fiuta a i tak dalej akcje robia... _________________ paintball rzeszów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sieper Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 4:03 pm Temat postu: |
|
|
Faktycznie działa
Kogut fajny avatar. Szkoda tylko że nie pokazuje tego palca co TurboDynoMen  _________________ "Kulki są okrągłe, a bazy są dwie.
Albo my wygramy, albo oni."
Filip Siepkowski
http://www.pogonbydlo.pl/
GG:2307821
GSM:510 057 706
Tanie Strzelanie? Dzwoń, damy radę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|