| Autor |
Wiadomość |
Hellu Rekrut
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
baryla Plutonowy

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 5:27 pm Temat postu: |
|
|
Nie w te śniegi,miejscówka dobra ale za daleko żeby jechać na taką pogodę. Poza tym rozumie organizatorów że próbują coś zarobić ale 10PLN za nic (no dobra poza udostępnienie samej miejscówki) to przesada. Nie chce żeby mnie ktoś źle zrozumiał ale jak biorą pieniążki to niech zagwarantują przynajmniej HP. _________________ GG: 7345936
www.pbmielec.cba.pl
Nothing touched the trigger but the devil's right hand |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mefisto Plutonowy
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 7:24 am Temat postu: |
|
|
"a w nim identyfikatory i zabezpieczenie szpitali, sklep z kulami, nagrody, jeśli starczy kaski to HP i CO2 też będzie w zależności od potrzeb - Prosze o privy co komu potrzeba".Ostatnio bylo troche tych nagrod hp tez przytargal . Ta 50l w ognisku to byla jego. No a dalej pisze ze "ZA TĄ KASKĘ -- Wojska Brytyjskie udostępniony będą mieli Wóz Opancerzony"
No wiec baryla nie mow za nic. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
baryla Plutonowy

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 11:26 am Temat postu: |
|
|
Mef byłeś to widziałeś jak wyglądała organizacja, zabezpieczenie terenu, sędziowanie (nawet radia nie mieli sędziowie)itd. Tak jak wszędzie na wszystkich spędach powyżej 50 osób. Ja nie krytykuje takiej organizacji na jebudu bo nie widziałem jeszcze innej na tego typu imprezach, ale jeśli robimy coś na jebudu to nie próbujmy na tym zarobić koszta jak najbardziej trzeba pokryć. Nagrody: tak było trochę smyczy z reklamą sklepu jedna maska (którą i tak byś od razu wystawił na allegro) i parę wyciorów jeśli o czymś zapomniałem to przepraszam. I znowu nie rzecz w tym że narzekam że były nagrody,fajny dodatek owszem, ale jeśli one mają powiększać koszty imprezy to walił je pies.
Na koniec chciałbym jeszcze podziękować organizatorom za poprzednią grę i powiedzieć że było naprawdę dobrze. Moje słowa krytyki nie wynikają z tego żeby kogokolwiek zniechęcać do robienia takich imprez"bo wszystko do dupy jest" czy ogólnie pojętego krytykanctwa. Wręcz przeciwnie, jeśli nie będziemy mówić o tym co nas boli na tego typu spędach to nigdy nie dojdziemy do niczego.
Pozdrawiam wszystkich i do następnego. _________________ GG: 7345936
www.pbmielec.cba.pl
Nothing touched the trigger but the devil's right hand |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Chcecie przezyc fajna impreze scenariuszowa zorganizowana na najwyzszym poziomie to wybierzcie sie w kwietniu na Wesola kolo Wawy.
My bylismy... dawno i bylo okolo 500 osob. _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
klima Rekrut

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Taaaa tam sobie właśnie wszyscy chwalą Ja bym tam uderzył .... tylko ciężko pewnie tak każdemu zarezerwować czas na ponad miesiac do przodu, coś wypadnie i juz po wszystkim. Nająć jakiegoś busa pozbierać sie po wiekszych miejscowościach i ogień ... Prawdziwy poligoooon jaaaaa cie
info:
http://www.paintball.info.pl/?action=imprezy_details&id=166 _________________ GG: 8365811
You can't kill me... I was born dead already xD
Ostatnio zmieniony przez klima dnia Sro Lut 17, 2010 4:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
soulman Plutonowy

|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 2:10 am Temat postu: |
|
|
Dobry pomysl. _________________ soulman
http://www.uosie.pl
GG: 665981
GSM: 508325021 (tylko SMS)
Co z tego, że jutro ma być lepiej. Zawsze jak się budzę, jest dzisiaj. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hellu Rekrut
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 8:03 am Temat postu: |
|
|
Tez bym sie z checia wybral do tej Wesolej, ale to jeszcze sporooo czasu do 24.04:)
A jezeli chodzi o Pinczow to bede mial wolne miejsca (2) w aucie i jezeli ktos chce sie zabrac to niech pisze:)
Pozdroo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fusher Szeregowiec
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 10:02 am Temat postu: |
|
|
Hellu o ktorej planujesz wyjazd ???
My chcemy sie zebrac najpozniej o 7.00 !!!!
Ile ludzi jedzie z naszego rejonu ????
Pozdro All _________________ Zabijac wszystkich Bog rozpozna swoich |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kipra Rekrut
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 11:11 am Temat postu: |
|
|
Maćku myślę że wcześniej jak 7 trzeba wyjechać.
Wstępna lista wyjeżdżających z Rzeszowa.
1. Fusher
2. Kipra
3. Szuma
4. Kubiński
5. Misiek
6. Marysia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kołek Rekrut
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 11:22 am Temat postu: |
|
|
my też sie wybieramy ale dokładna liczba bedzie wiadoma pewnie w piątek
1.kołek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hellu Rekrut
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Mysle wyjechac ok. 6:00, zeby na spokojnie zdazyc, zreszta mrozu jakiegos ma nie byc to nie zmarzniemy
1. Fusher
2. Kipra
3. Szuma
4. Kubiński
5. Misiek
6. Marysia
7. Hellu
8. Metti
Jak macie jakas dodatkowa butle hp, to zabierzcie prosze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kipra Rekrut
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 1:38 pm Temat postu: |
|
|
| Już jest zarejestrowanych 87 osób |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klima Rekrut

|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 10:45 am Temat postu: |
|
|
Pytałem ostatnio o koszt autokaru do wesołej w jednym z Dębickich biur "Agatur" i otrzymałem odp:
"Całkowity koszt wynajmu autokaru na podanej trasie 1680 brutto."
... jest to koszt autokaru wg trasy:
http://maps.google.pl/maps?daddr=Okuniewska+(Weso%C5%82a),+Warszawa&geocode=Ce4iVH0YOxxlFYBXHQMd2NRDASkF3HCRb9EeRzGDpjBHZnCytw&dirflg=&saddr=D%C4%99bica&f=d&gl=pl&sll=52.254592,21.222616&sspn=0.065782,0.181789&ie=UTF8&z=7
Przebiega przez Dębice, Mielec, Tarnobrzeg i Sandomierz także nie było by chyba problemu zebrać ekipy. Pytałem o autokar na około 20-25 osób, jakby zebrał 30 osób to koszt przejazdu wynosi jakieś 56 zł (już nie bacząc na odległość jaką każdy ma do Waw-y). Zapytam jeszcze ile dokładnie miejsc jest dostępnych w tej cenie ... _________________ GG: 8365811
You can't kill me... I was born dead already xD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|