|
| Autor |
Wiadomość |
Bartezzo Rekrut
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 10:08 am Temat postu: Start początkującego |
|
|
Witam. Ostatnio zakupiłem sprzęt do Paintballa i chętnie wypróbował bym go z jakąś grupą. Strzelałem się już kilka razy na wypożyczanym sprzęcie, ale doświadczenie mam jednak małe.
Czy ktoś potrzebuje jednego zawodnika więcej do grupy? Chętnie się dołączę (jeśli oczywiście termin mi na to pozwoli)
Jedynie czego bym potrzebował do doładowywania butli bo nie wiem gdzie to mogę zrobić i oczywiście doładowywania butli na polu walki.
Mój numer kontaktowy 792888324 GG: 4516883 e-mail: b_artek@go2.pl
Liczę, że znajdzie się jakaś grupa. Mam samochód więc z transportem nie będzie problemu i oczywiście mogę kogoś zabrać.
Z mojej strony dokładam pełne zaangażowanie i zgrzewkę browarka
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
baryla Plutonowy

|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 4:11 pm Temat postu: |
|
|
Śledź tematy na forum na pewno jakieś malowanie niebawem będzie. Wpadnij, poznasz ludzi i napijemy się z tej zgrzewki . Jak będziesz się dopisywał do listy to napisz co potrzebujesz HP czy CO2. _________________ GG: 7345936
www.pbmielec.cba.pl
Nothing touched the trigger but the devil's right hand |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukas Weteran
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 2:14 pm Temat postu: |
|
|
| Szkoda, że tak późno piszesz bo ostatni weekend była u mnie w Lipowcu duża gra. Było dużo ludzi z Rzeszowa i okolic więc byś zbadał co i kto. A i browara było z kim wypić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartezzo Rekrut
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 11:15 am Temat postu: |
|
|
Z uwagi na nie najlepszą aurę chyba teraz mało kto będzie organizował strzelanie, ale moja propozycja ciągle aktualna Pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|