|
| Autor |
Wiadomość |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 9:03 pm Temat postu: |
|
|
| Hash napisał: | to za co ja mam ta jedną?
powtarzałem to wiele razy, ale nie jestem zadowolony z Waszego nastawienia i imprezowania przed turniejem, jak będe chciał grac z zombi to nie w Intoxicated. Przykładów podawać chyba nie muszę |
hash 1 gwiazdka jest za wizyte w V, nie bylo Cie na show - wiec masz tylko jedna...
podaj przyklady ja o 8:05 malo nie zwymiotowalem... tam w krzakach kolo bramki... tylko ze nie widze przelozenia na gre... rozumiem ze niewyspanie + picie wplywa np. na kierowanie samochodem, jednak w przypadku gdy adrenalina uderza do głowy to nie ma huja we wsi aby cokolwiek to zmienialo... to nie plp3 ze masz spluczke + fata i sie bawisz w jakies snapy... tylko napierdalasz  _________________ paintball rzeszów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Igor Weteran

|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 2:13 pm Temat postu: |
|
|
hehe turniej turniejem ale i tak kazdy jechał z myślą o wizycie w Volierze ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stykky Weteran

Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 440 Skąd: Rzeszów - Zalesie - Pogoń Bydło
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Sklecilem filmik z poznania (z turnieju nie z V)
Do oblookania na www.stykky.pl _________________ "Prawdziwi speedballowcy nie jedzą miodu... oni żują pszczoły..."
www.stykky.pl
GSM: 609-261-024 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 1:30 am Temat postu: |
|
|
fajnie sie zapowiadał, dopoki nie wyskoczylo to stiki multimedia hehe _________________ paintball rzeszów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|