| Autor |
Wiadomość |
mr1983stalin Mieczyk
|
Wysłany: Pią Gru 10, 2010 8:50 pm Temat postu: |
|
|
jedziemy więc do kolegi na pole czy w okolicach rzeszowa coś wyjdzie ?? czyli ktoś będzie miał jakieś zimówki ja mogę oddać Midniaht one niby są od 10 do 30 to może jak by było nie za zimno może i nimi by obskoczył no ale to nie szczęsne HP hehe aha i jak byśmy jechali do kolego to można by sie w pare osób skrzyknąć i obskoczyć no i do niedzieli już nie daleko hehe . To może ktoś napiszę miejsce i godzinę kiedy mamy być i wtedy piszemy kto jedzie czy ma transport czy może trzeba mu pomóc z transportem i jadymy pozdro _________________ stalin malował z hitlerem  i gdyby dalej żyli to dalej by malowali   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr1983stalin Mieczyk
|
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Widzę że jakos już nie widać chęci do gry po za tym że ktoś miał chęci na umieszczenie posta tutaj Więc może ktoś zaproponuje miejsce w okolicy rzeszowa i się każdy tam zjawi o jakiejś godzinie co Wy na to ?? Ktoś przywiezie HP ktoś kulki zimówki a ktoś ogień i kiełbaski hehe co wy na to ??
No i może jakaś lista co wy na to ??
1. Ja _________________ stalin malował z hitlerem  i gdyby dalej żyli to dalej by malowali   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jowitek Rekrut

|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 9:19 pm Temat postu: |
|
|
| czyli: "aby do maja" ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
orfius Rekrut

|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 9:28 pm Temat postu: |
|
|
Ej no nie przerażajcie mnie Jak nie wyszło w tą niedzielę to może coś za tydzień lub miedzy świętami? Najpóźniej widzę Was u mnie na feriach... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr1983stalin Mieczyk
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 9:47 am Temat postu: |
|
|
No ale jak na ferie się u Ciebie zjawimy to ale na jeden dzień to za mało hehe może by się kilka dni postrzelal   _________________ stalin malował z hitlerem  i gdyby dalej żyli to dalej by malowali   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jowitek Rekrut

|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 10:07 am Temat postu: |
|
|
| ...albo noworoczne malowanie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr1983stalin Mieczyk
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 10:37 am Temat postu: |
|
|
No dobry pomysł z nowo rocznym malowaniem ale jak byście w zakopcu malowali hehe to wezmę sprzęt ze sobą   _________________ stalin malował z hitlerem  i gdyby dalej żyli to dalej by malowali   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jowitek Rekrut

|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 8:42 pm Temat postu: |
|
|
| a na ten weekend też nic, czy być może.... |
|
| Powrót do góry |