|
| Autor |
Wiadomość |
mr1983stalin Mieczyk
|
Wysłany: Pią Gru 24, 2010 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Dołączam się do życzeń Jowitka ciekawe tylko jak to będzie po świętach hehe no ale jestem optymistą więc myślę że będzie dobrze a w sumie po wigili to dobrze było by sie cos poruszac hehe może jakaś gra ?? _________________ stalin malował z hitlerem  i gdyby dalej żyli to dalej by malowali   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vandallo Rekrut

|
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 1:06 am Temat postu: |
|
|
stalin, żeby "promować" trzeba ludzi znać co sami się tym jarają, daj sobie spokój - nie przegadasz
WESołyCH ŚwiąT Pogoni i Intoxicated, dzięki za piękne chwile na polach i wspólne łojenie (nie tylko kulek), oby jak najczęściej w nadchodzącym roku
co do nowego pola, jak hash ujął - dawajcie znać, może i sam się skuszę  _________________ lecę w kulki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leśny Tabor Rekrut
|
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Moja propozycja jako leśnego taboru jest taka:
Wpadacie na nasz poligon z własnym sprzętem i malujecie do zachodu słońca za 10zł. w tym macie HP. Z kulek korzystacie swoich. Jeśli chcecie abyśmy odpalili wam reflektory na grę nocną to również 10zł i gracie aż padniecie.
jeśli chcecie wypożyczyć nasz sprzęt to 30zł od zestawu.
Człowieczek do obsługi będzie na miejscu przez całe malowanie, ale nie mamy na razie opieki sędziowskiej. (możemy wam pożyczyć maski sędziowskie - mamy 2 i megafon)
Co do strefy bezpiecznej, to cały poligon ogrodzony jest siatką zabezpieczającą ( no prawie cały ) więc grę można obserwować niemal z każdej strony. Dodatkowo jest tam miejsce na ognisko ( dajcie znać, drewno przygotujemy ) oraz bar. niestety bezalkoholowy. (ta sprawa we własnym zakresie) Parking też jest, ale w zimę trochę uciążliwy. Lepiej auto zostawić trochę dalej i te ostatnie 300m przejść już z buta.
Macie jeszcze jakieś pytania, walcie
Każdą grę trzeba poprzedzić na dzień dzisiejszy telefonem lub mailem
506733112 lub lesnytabor@gmail.com _________________ Zapraszamy na naszą stronę www.lesnytabor.pl a także możecie znaleźć nas na facebooku |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr1983stalin Mieczyk
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 5:59 pm Temat postu: |
|
|
Jestem uparty i cierpliwy będe probował cały czas przegać   _________________ stalin malował z hitlerem  i gdyby dalej żyli to dalej by malowali   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leśny Tabor Rekrut
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|