| Autor |
Wiadomość |
Lukas Weteran
|
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 9:21 pm Temat postu: 23 - 25 VI otwarcie pola w Lipowcu i impreza integracyjna |
|
|
W dniach 23 – 25 czerwca obdędzie się półoficjalne otwarcie pola w Lipowcu. Będzie to połączone z dwudniową gra i imprezą integracyjną klubu Confederates, sympatyków, znajomych i wszystkich którzy maja ochotę przyjechać. Planuję imprezę 2 - 3 dniową w zależności kto kiedy przyjedzie. Mam około 50 miejsc noclegowych. Oczywiście osoby towarzyszące mile widziane. Lipowiec znajduje się 4 km od Jaślisk, niedaleko granicy ze Słowacją, jakieś 90 km od Rzeszowa.
Plan:
Piątek – przyjazd i wieczorem mała impreza
Sobota – 10 (może więcej gier scenariuszowych), ognisko, grill, postaram się załatwić projektor to będziemy mogli oglądać filmy i zdjęcia z sobotniej gry i wcześniejszych imprez, jeśli będzie czas po południu i ktoś będzie miał ochotę to może sobie zrobić wycieczkę na Słowację na piwo (do przejscia granicznego jest około 3-4 km),
Niedziela – turniej „speeda” na ogrodzonym boisku (20x40 lub 25x50), myślę, że na początku będą składy mieszane, a poźniej zrobimy kategorię open (drużyny jakie będziecie chcieli). Póki co nie mam balonów wiec przeszkody będą oponowo-drewniano-workowe.
Oprócz tego będzie można postrzelać z wiatrówki i pojeździć na koniach.
Opłaty:
15 zl – nocleg (własny śpiwór), jeśli ktoś nie ma własnego śpiwora - jednorazowo 10 zł za pościel,
20 zl – opłata za gaz na 2 dni grania, pirotechnika (świece dymne, petardy, rakiety), znakowanie, itp.
Zdjęcia domków na stronie www.lipowiec.pl
Na polu obowiązują kulki dostarczone przeze mnie. Dostępne będą dobre i bardzo dobre kulki po 50 i 55 zl za worek (500 szt) - ceny nieznacznie odbiegajace od cen detalicznych. Od osób chcących grać własnymi kulkami będzie pobrana opłata w wysokości 15 zl/dzień za grę na polu. Jeżeli ktoś chce grać własnymi kulkami to proszę zgłosić mi wcześniej.
W kwestii bezpieczeństwa, chronowania i zasad dotyczących zachowania na polu obowiązuje regulamin stworzony przez Klub Confederates. Chęć uczestnictwa w grze oznacza akceptację i przestrzeganie powyższych warunków.
Wszystkich chętnych zapraszam.
Proszę się deklarować w tym temacie lub pisać bezpośrednio do mnie na lkuras@o2.pl ,gg: 3082233 lub dzwonić 509947770 (zaznaczając ile osób i ile w tym gra).
Wszelkie opinie i sugestie mile widziane.
Pozdrawiam
Lukas _________________ Aktywny Lipowiec - imprezy integracyjne, paintball, jazda konna, noclegi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukas Weteran
|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 11:10 pm Temat postu: |
|
|
Zrobiłem wstępną listę uczestników malowania 23-25 czerwca:
Templariusz x 2 osoby (grających ??)
Igor
Rudy + Ola
Artur
Hash X ??
Kogut
Fox
Patryk
Yogurt ??
Wroobix
Bonk ??
Maciek - Krosno x 3 (chyba)
Astoja - Stalowa Wola sie zastanawia ale moze da rade zebrac kolo 6 osób
Lubaczów - 3 osoby (coś mi Igor na ten temat mowil ale jeszcze nie mam potwierdzenia.
Ja - Lukas
7 osób ode mnie (część juz potwierdziła)
Jeśli kogoś ominąłem albo ktoś chce sie dołączyć to niech sie wpisze albo da mi znac.
Pozdr Lukas
Ps Prosze o w miare szybkie info bo musze sie zoorganizowac z kulkami, gazem itp _________________ Aktywny Lipowiec - imprezy integracyjne, paintball, jazda konna, noclegi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 12:50 pm Temat postu: |
|
|
głupia sprawa wyszła ale nie bede pewny swojego udziału, tak gdzeis w przyszłum tygodniu sie wyklaruje, a powodów jest kilka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 3:55 pm Temat postu: |
|
|
| ja nie jade |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonk Weteran

|
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 3:56 pm Temat postu: |
|
|
| Ja nie jade |
|
| Powrót do góry |
|
 |
flisek Gość
|
Wysłany: Sob Cze 17, 2006 2:28 pm Temat postu: |
|
|
| ja by, chcial pojechac... tylko mam pytanie o ktorej i skad jest wyjazd????? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wroobix Rekrut
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 2:37 pm Temat postu: |
|
|
| czy ktos sie wybiera w sobote rano i ma dwa wolne miejsca? okazalo sie ze baczas nie jedzie i makaron tez nie... powstal problem z dojazdem... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 11:14 pm Temat postu: |
|
|
| ja mam teoretycznie 2 miejsca. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukas Weteran
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 8:14 am Temat postu: |
|
|
Ponieważ duzo ludzi poparło pomysł wiec za 15 zl bedzie wyzywienie w sobote i niedziele:
okolo 16 w sobote jak zrobimy przerwe - bigosik
w niedziele rano sniadanie - anyt-kacowy żurek + normalne sniadanie (kawa+herbata).
Przyjmuje ze wszyscy będą chetni na jedzenie. Jesli ktoś nie reflektuje to proszę mi dać znać.
Do fliska: Troche ludzi wybiera sie z rzeszowa wiec mysle ze miejsce sie znajdzie. Skład jest jeszcze troche ruchomy ale w ciagu 2 dni powinno sie okazac kto i czym jedzie.
Jak ktoś ma jakies wolne miejsca w samochodzie to niech sie ogłasza. _________________ Aktywny Lipowiec - imprezy integracyjne, paintball, jazda konna, noclegi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
flisek Gość
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 8:56 am Temat postu: |
|
|
| ja jade swoim autem i mam wolne 2 miejsca. tylko nie bardzo wiem jak trafic. i myslalem ze bedziemy jechac razem na kilka aut. ale to sie jeszcze zobaczy... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ruda Wyzwolona Weteran
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 9:12 am Temat postu: |
|
|
No własnie-trza sie jakos dogadac,bo nikt chyba jeszcze oprócz mnie,nie wie jak do łukasza dojechać.Z transportem tez mamy problem,bo igor ma stuknięte auto,a ja u mechanika,co na to samo prawie wychodzi-czyli jestesmy bez transportu a jeszcze jest ola i graty oczywiscie.Czy bedziemy miec autka przed łikendem-racxzej wątpliwe.
łukasz,pomysł z żurkiem to bardzo dobry pomysł.Popieram. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
flisek Rekrut
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 6:48 am Temat postu: |
|
|
no niestety z powodu braku funduszy na wyjazd i zakup markera (sponsor rozmyslil sie w ostatniej chwili) ja nie jade... 
moze nastepnym razem... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Igor Weteran

|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 12:44 pm Temat postu: |
|
|
Proponuje już zrobić liste uczestników z podziałem na samochody:
Z tego co mi wiadomo to:
1. Kogut - kierowca
Patryk - zwany redbulowym lanserem
Fox
2. Igor - kierowca ? - jeszcze niewiadomo jakim autem
Florek - kierowca ? - jeszcze niewiadomo jakim autem
Rudy
Ola
ktojś jeszcze jedzie z Rzeszowa ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Templariusz Mieczyk
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Ja jadę od strony Sanoka na Barwinek-jak ktoś chętny, to nie ma sprawy-Bajeranckie czerwone mondeo....-he,he _________________ gg: 2741649
e-mail:templarius@interia.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 5:25 pm Temat postu: |
|
|
do mnie wchodzi jeszcze wrobix wiec mam full
1. Kogut - kierowca