|
| Autor |
Wiadomość |
grzechotnik Rekrut
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 12:32 am Temat postu: |
|
|
oj tam dupa od razu ( ale zajebiscie ciekawe inf.) Sorry chłopaki zawsze byłem lepszy z wfu niż z polskiego. Zresztą byłem wczorajszy wybaczcie.
Wole po prostu balony, niż las. Sorry
Dopiero co zaczynam i nie proszę się o krytykę ale o wsparcie. Chciałem pociągnąć temat z juwenaliami, bo mi zależało kurewsko na zorganizowaniu tego. Wiecie jak się coś lubi, trzeba pokazać to innym, a juwenalia są dobrą okazją na to.
Dzisiaj np. był taki tłum, że jakbym miał trzeci łokieć to bym musiał do dupy go sobie wsadzić, żeby się przemieszczać.
Jeżeli chociażby paru studentów złapało smykałkę, to zawszę więcej osób, które się w to angażują.
A chyba zależy również wam na zainteresowaniu paintballem, chyba że zostawiacie sport tylko dla siebie, nie ujawniając nikomu że w Rzeszowie działają ekipy, które się z tym motają.
Dlatego chciałem rozłożyć balony, nawet gdybym musiał część kasy pokryć sam.
Działania/akcje/inicjatywy społeczne są najlepszą częścią takich sportów jak paintball. Nie jest to od górnie dofinansowywane jak drużyny futbolowe z środków gminnych/miejskich.
Im większe zainteresowanie tym większe szanse na przyszłość panowie.
Więc nie srajcie w majty, tylko się ogarnijcie. Bo jeśli my tego nie zrobimy, to nikt tego nie zrobi!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 12:56 am Temat postu: |
|
|
| Patryk napisał: |
Promujemy speeda od jakis 4lat nie po to zeby zarabiac tylko po to zeby mial kto z nami grac... Byly rozne imprezy organizowane przez ten czas, czasami dla ludzi przy wspolpracy z Arturem czasami pokazowki na wiekszych imprezach: juwenaliach, dniach akademików Laury i Filona. Przez ten czas nie zainteresowalo to nikogo ze studentow na tyle zeby zaczac grac, tak jak pisze Igor student woli sie najebac niz wydac kase na kule.
Wiekszosc osob(wszyscy po za Ahmedem) ktore nami gra zaczynala grac w lesie a potem zlapala zajawke i to glownie dla nich sa te imprezy w Rzeszowie zeby mieli gdzie zagrac na balonach nie koniecznie jadac na turniej w Polske.
Jak widac nie ma checi wsrod nich wiec nie ma sensu robic czegos na sile...
Intoxicated ma jutro turniej, bylismy w tym miesiacu w Kielcach(fakt ze nie pogralismy), jak dobrze pojdzie to w tym miesiacu jeszcze jeden turniej + treningi na raballach tak ze my cisnienia na rozkladanie tego dla siebie nie mamy.
| sieper napisał: | | Czy ja tylko jestej czystej krwi speedballowcem? |
Jeszcze Jerry jest... |
grzechotnik, fajny chłop z ciebie;) ale jak nie chca to nie chca, podpisuje sie pod postem patryka nie dlatego ze nam go od 5 lat i pierwszy turniej w speeda z nim grałem(i kogut +bonk ale jego sprzedalismy do krk:) ) jutro pierwszy turniej w sezonie dla intoxicated i trymaj kciuki bo bedzie ciezko My mimo wielu chwil zwątpienia, lubimy to robić, a nawet się jako tako tolerujemy Wpadnij na trening kiedys. _________________ enjoy responsibly |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|