|
| Autor |
Wiadomość |
Mefisto Plutonowy
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 8:27 pm Temat postu: |
|
|
| Odwołany, z przyczyn technicznych, Jak by odbyl sie gdzies trening w okolicy to nas 3 by chetnie wpadło ( ja, milosz, geo). Albo moze ktos ogarnia jakis wyjazd na farbe i sie nie pochwalil na forum ?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mIRU Rekrut
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 9:29 pm Temat postu: |
|
|
| Szczerze powiedziawszy byłbym chętny na jakieś malowanie, ale w sobotę... niedziele mi tak średnio pasują |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sioko Szeregowiec
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 9:07 am Temat postu: |
|
|
no jak by się coś działo to tez jestem zainteresowany _________________ www.spaceshot.pl -Organizacja Imprez Paintballowych
SpaceShot Team Rzeszów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobas Rekrut

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 11:31 am Temat postu: |
|
|
| Siema zorganizujcie jakies strzelanie na farbe w Tarnobrzegu pare osób od nas byłoby chetnych pozdrawiam [/i] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mefisto Plutonowy
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Non stop działam w tym temacie, ale to nie jest takie proste poniewaz to nie jest zwykła miejscowka jak np skopanie gdzie mozna wbic bez pytania, za ten obiekt pewna osoba płaci ( i to nie mało ), wiec potrzebuje jego zgody, a to nie jest takie latwe. Planuje zrobic to 12 lutego, ale czekam na pozwolenie wlasciciela pola.
P.S. Troche w zlym temacie, wiec prosze pana moderatora o przeniesienie do nasze imprezy i temat o albigowej bo tam byl ten temat poruszony.
P.S.2 Jezeli bede mial pewne informacje to zrobie oddzielny temat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|