FAQ Użytkownicy Grupy Galerie Rejestracja Zaloguj
Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Szukaj

Pytanie! E-Marker Spyder E99 AVANT

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Dział pomocy
Autor Wiadomość
onemanarmy
Rekrut

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 12:28 am    Temat postu: Pytanie! E-Marker Spyder E99 AVANT Odpowiedz z cytatem

Witam! Odrazu mowie ze jestem zielony w temacie i chcialem zeby mi ktos pomogl rozwiazac problem. Dostalem ostatnio takiego markera jak w temacie tylko jest wybrakowany i nie ma kilku czesci, a ze nie znam sie na tym nie wiem jakich dokladnie czesci brakuje... patrzylem na necie na schematy i troche to skomplikowane wiec moze kto z was mi pomoze co musialbym dokupic zeby wszystko smigalo:) na zdjeciach mysle ze widac wszystko takze prosze o pomoc! Jesli potrzeba bedzie wiecej zdjec to prosze pisac.
1.http://imageshack.us/photo/my-images/444/img0643b.jpg/
2.http://imageshack.us/photo/my-images/85/img0644or.jpg/
3.http://imageshack.us/photo/my-images/442/img0645l.jpg/
4.http://imageshack.us/photo/my-images/401/img0646b.jpg/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Patryk
Weteran

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 2:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

masz dwa bolty ten na gorze fabryczny, ten na dole jakis zwydziwiany tuningowy Wink Masz zatyczke od ramera/mlotka czy jak to sie tam w tym cudzie nazywa. Powinienes miec tez mlotek/ramer. Wydarles wszystko z tej dziury dolnej? Smile Chociaz z drugiej strony to moze nie wyleciec bez odkrecenia ramki bo pewnie go zapadka spustu trzyma. Skad wogole pomysl ze ten marker jest wybrakowany? Bo moze ja Cie nie rozumiem i marker jest sprawny tylko Ci brakuje butli i spluczki...

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
limahl
Szeregowiec

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 9:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Patryk napisał:
Skad wogole pomysl ze ten marker jest wybrakowany? Bo moze ja Cie nie rozumiem i marker jest sprawny tylko Ci brakuje butli i spluczki...

The best Laughing Patryk rządzi Wink
Powrót do góry
Patryk
Weteran

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 10:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz... Z roznymi przypadkami sie juz spotkalem Wink

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
onemanarmy
Rekrut

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 6:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nic nie wydzieralem to bylo wszystko w czesciach, skrecilem co umialem a te pozostale nijak nie pasuja. Tzn. wkladam je na wasciwe miejsca ale albo jest jakos luzno i wyglada po zlozeniu jakby w zaden sposob nie bylo to zdolne do strzelania. A butle i spluczke mam tylko juz nie zakladalem do zzdjecia:)
A co do tej dolnej dziury to wlasnie mam do tego tylko ta sprezynke i zatyczke bo tyle bylo, i dlatego wydaje mi sie ze cos tam brakuje...
Powrót do góry
Patryk
Weteran

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 7:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak jak mowilem w srodku powinien byc ramer/mlotek ktory uderza w zawor otwierajac go i wpuszczajac powietrze do bolta-prowadzac rownoczesnie bolt. To ze nie wypadl moze byc przez to ze go trzyma zapadka od spustu. powinienes miec jeszcze prowadnice do tej sprezyny.

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
onemanarmy
Rekrut

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 7:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jakis dobry sklep internetowy gdzie moge dokupic te czesci moglbys mi polecic?
Powrót do góry
Patryk
Weteran

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ze nie znajdziesz takich czesci w Polsce. Moze w USA, chociaz tez moze byc ciezko. Ten marker to naprawde stara konstrukcja, jak sa czesci zamienne to zazwyczaj takie ktore sie psuja latwo a nie takie co sie gubia Wink

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
onemanarmy
Rekrut

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 8:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ok dzieki za pomoc, wlasnie poznajdywalem sobie wszystkie czesci ze schematem i nie oplaci mi sie tego nawet naprawiac...bo wychodzi wiecej niz nowy taki sam marker:) dzieki za pomoc! pozdrawiam!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Dział pomocy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: