| Autor |
Wiadomość |
Adrian Mieczyk
|
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 11:01 am Temat postu: 2 lipca Cegielnia ? |
|
|
Cześć, bedzie jakas gra w ten weekend czy wszyscy odpoczywacie po grze u Lukasa( i łatacie dziury w portfelu) Zagrałbym chetnie bo wybywam na 3 miechy jak dobrze pojdzie do pracy i to juz ostatni termin. Wczesniej nie gralem bo kase zbieralem a jednak cisnienie jest na jakas małą gierke (dopiero 3 w tym sezonie dla mnie ) pozdro dla wszystkich. _________________ Adrian czyli Strzelec |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 9:20 am Temat postu: |
|
|
| Ja nie dam rady obowiązki cholerka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 10:02 am Temat postu: |
|
|
| ja bym jakos rade dał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 12:30 pm Temat postu: |
|
|
| pomimo ciśnienia na granie wybrałem wyjazd na Centurio do Wawy w charakterze kibica. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 1:18 pm Temat postu: |
|
|
moze umowmy sie na 9-tego lipca, akurat wszyscy sie pozbieraja poskrecaja markery (rudy, fox) i odpoczna po barwinku.
Mi pasuja oba terminy, ale wole 9-tego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Templariusz Mieczyk
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Ja w ten weekend nie dam rady... Za tydzień to i owszem... _________________ gg: 2741649
e-mail:templarius@interia.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tosiabunio Mieczyk

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 10:55 pm Temat postu: |
|
|
| Hash napisał: | | pomimo ciśnienia na granie wybrałem wyjazd na Centurio do Wawy w charakterze kibica. |
Którego dnia będziesz w stolicy? Bo ja się wybieram na finały w niedzielę... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 10:41 am Temat postu: |
|
|
| tosiabunio napisał: | | Którego dnia będziesz w stolicy? Bo ja się wybieram na finały w niedzielę... |
Od soboty rano, poznam uroki 7h podrozy pociągiem:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 11:03 am Temat postu: |
|
|
To co Panowie jedziemy na cegilenie 9tego Chetni wpisywac sie w tym poscie(ewentualnie na PSI):
Patol jedzie oczywiscie  _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ruda Wyzwolona Weteran
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 11:57 am Temat postu: |
|
|
| Ja iona nie zrobie do tego czasu a jakims ozyczonym tipem grac nie bede.Taki dyslans...ale mogie pojechac do towarzystwa.Chyba zeby sie gdzie moze całą bandą nad wode wybrał...Co wy na to? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Rudy osoba do towarzystwa Qrcze Rudy to jest forum paintballowe a nie sekcja wodna klubu plywackiego-wezmiesz sobie miednice z woda do Albigowej bedziesz moczyl nogi i patrzyl jak slicznie gadaja klamki innych Moze nawet Igor ci dotrzyma towarzystwa bo ostatnio Wrath-cik nawet chodzil wiec limit szczescia sie wyczerpal PANOWIE KUPMY BALONY!!!  _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 2:57 pm Temat postu: |
|
|
wczoraj Igora spotkalem na miescie, mowil ze idzie zgolic pałe... moze to ma cos wspolnego z tym wyjazdem nad wode ? moze oni z rudym chca jechac gdzies nad wode aby zrobic skok w bok w krzaczki, bo w albigowej to moze ktos ich nakryc razem.
ja w niedziele moge grac. Kulki niech ktos mi wezmie, all stary te z gwiazdkami jak sa... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|