| Autor |
Wiadomość |
Igor Weteran

|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Nie nie nielegala nie za bardzo tam, komin wbrew pozorom jest miejscem gdzie można rozegrac sporo ciekawych scenariuszy pozatym Panowie weźcie kiełbaske bułki i jak za dawnych czasów lans przy ognisku i ew. kanapka ło
http://paintball.x5.pl/zdjecia/komin-2005-01-23/28.jpg to były czasy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KITOS Rekrut
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Kogut napisał "Myslmy o sobie i o tym co chcemy naprawde robic zamiast martwic sie ze ktos ma garsc kulek w jednej rece wypelnionych wlasna sperma a w drugiej proce i zaprasza nas na gre w jakims pogwizdowie"
Kogut mam prośbę ; powiedz mi to osobiście jak będę po 5 browarach  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Kitos, nie chodzi o Was... o Lubaczow czy Debice czy kogokolwiek, jakikolwiek klub, gdziekolwiek na ziemi !!
Chetnie do Was przyjade bo nie bylem tam jeszcze, tak samo do Debicy... i moge latac po lasach i chowac sie za kretówkami itp.
Jesli czujecie sie obrazeni to przepraszam.
Ale tu chodzi o cos innego! zupelnie innego!
Chodzi o sam klub, o to ze jesli cos organizujemy - to aby to gdzie gramy i czy na balonach czy w lesie - nie zalezalo od tego kto czym gra... Nie mozemy mowic:
Staszek, Mietek i Zenek* maja klamki ktore wystrzeliwuja pol kulki na sekunde to nie gramy na balonach - jedziemy do lasu aby wyrownac szanse. A dzisiaj wlasnie tak poczulem. Od paru dni byla mowa o balonach, zamowilem wiec wiecej kulek, stracilem pol dnia na szkanie miejscowki pod nie, a dzisiaj mi Igor mowi ze ktos przyjezdza z zewnatrz wiec nie mozemy grac na balonach bo sie komus moze nie chciec grac na nich. A czy Kitos i Lubaczow, czy Debica czy Troojka i jego kumple z Jaroslawia nie lubia balonow ? - Chyba lubicie skoro gralismy na nich w Albigowej i nikt nie narzekal...
w skrocie: chodzi o sam klub! zeby w przyszlosci nie bylo takich akcji ze gramy na kominie bo ktos tam z zewnatrz przyjezdza. Z innej strony...
Np. Gdyby chlopaki z krakowa organizowali gre na balonach i dowiedzieli sie ze rzeszow przyjezdza to czy zmieniali by plany bo my mamy za wolne klamki i za malo szans ? na pewno nie!
Inna sprawa ze macie tez racje.... HP mamy malo i chetnych na balony tez malo... wiec pozostaje komin bo najbezpieczniej.
jeszcze inna strona tego o co mi chodzi:
Gdyby: np. Kogut, Patryk, Hash, Igor, Rudy, Suszek, Bonk`u, Florek chcieli grac na balonach, a przyjezdza np. 2 osoby do nas z Tarnowa (bo tam tez jest klub i graja tylko na tipmanach) to nagle mamy rezygnowac z grania na balonach i jechac do lasu bo pare osob ma tipmany ? Nie! to bezsensu!
do Kitos`a - nie odbieraj tych slow jako atak na Wasz klub... czy nawet na kogokolwiek od Was z Lubaczowa. Ja szanuje kazdy klub - a tym bardziej kazdego czlowieka, jeszcze bardziej kogos kogo znam mniej lub bardziej i napewno nie mam nic zlego na mysli piszac te slowa... Tym bardziej nie sugeruje ze przez to ze Wy przyjezdzacie to my nie gramy na balonach... nie chce po prostu aby w przyszlosci tak bylo.
Tyle bo ide na piwko
* - to sa przypadkowe osoby (aby sie nie okazalo ze w jakims klubie ktos takie imiona nosi i zeby sie nie obrazil) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ruda Wyzwolona Weteran
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 10:00 pm Temat postu: |
|
|
No i cyc malina-nie ma za dużo hp i to jest w zasadzie powód,dla którego nie ma co odpalać balonów.Next tajm-jak najbardziej,byle by gaz był.Wiadomo,ze nikt nie bedzie rezygnował z grania dla kilku osób z tipami-sie umawiamy i gramy-ale jesli bedzie wsio,co jest do tego potrzebne,a jesli tipowcy bedą chcieli pograc-to jeszcze lepiej.
Czyli jutro o 10 pod centrum.
joł. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KITOS Rekrut
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 10:26 pm Temat postu: |
|
|
Kogucik spoko luz, rozumnię o co ci chodzi, tylko dziwnie ta Twoja wypowiedź zabrzmiała Lubimy grać z Wami obojętnie gdzie i czym. Moje zdanie jest takie ze to my do WAS przyjeżdżamy i to WASZ TEAM zadecyduje jak przebiegnie gra ( balony-las ), a reszta to Wasze sprawy wewnętrzne do których my się dostosujemy jako goście. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BaracudaV Weteran

|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Q-rwa mać !!! Dziewczynki !!!
Czy ktoś moze jasno i wyraźnie napisać gdzie i o której sie spotykamy ??
Parking przed delikatesami FRAC dawne CENTRUM na ul.Lwowskiej o godz 9,00 !!!
I jedziemy grać w najbliższe miejsce gdzie mozna bez konfliktowo dojechac.
Szkoda dnia !!! Zanim sie zainstalujemy i zaczniemy będzie po 13 !!!
Pozdro i do potem
Gerard _________________ 2 FAST 4 YOU
GG : 2891009 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
troojka Rekrut

|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 1:46 am Temat postu: |
|
|
| Bardzo chętnie jutro przyjade popykać. Czy w lesie czy na balonach czy ch..j wie gdzie, to jest mi to obojętne. Napiszcie komkretnie gdzie i od ktorej gramy zebym wiedział gdzie jechac. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 3:33 am Temat postu: |
|
|
ok wysylam do wszystkich maila ze o 10-tej pod delikatesami ale tak aby wszyscy juz byli o 10-tej gotowi, wiec jak ktos chce sobie kupic jakas pasze to musi przyjechac wczesniej - najprawdopodobniej wyladujemy na kominie. Dla przyjezdnych od strony Łańcuta, zadzwoncie do Igora jak bedziecie przed Łańcutem... bądź jak znacie tamtejsze okolice to jedzcie na centrum lancuta (tam gdzie dworzec PKS`ow) za dworcem skrecacie w prawo i caly czas prosto... po kilku zakretach z górki bedą tory - jedizecie dalej prosto... prosto nigdzie nie skrecajac z tej drogi.... az na rogu jednego ze skrzyzowan z droga podporzadkowana (z prawej) beda delikatesy centrum (takie małe) to bedzie spokojnie pare km za lancutem... jak tam bedziecie to dzwoncie do Igor`a
w razie czego numery do osob sa na http://paintball.rzeszow.pl w dziale kontakt.
Do mnie raczej nie dzwoncie bo ja bede zrobiony jeszcze rano bo dopiero z picia wrocilem... wiec dojade na miejsce z lekkim opoznieniem - no chyba ze sie uda wczesniej.
to by bylo na tyle. do jutra, a raczej do za pare godzin. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
troojka Rekrut

|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 6:53 pm Temat postu: |
|
|
| dziekuje za dzisiejszą gre, juz dawno sie tak nie bawiłem. Pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
artur_b Weteran
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
artur_b Weteran
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 9:31 pm Temat postu: |
|
|
ja sobie je sciagne z tej googlowej stronki wiec spoko.
dorzuce tez filmik z czyszczenia ion`a
dzieki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 10:37 pm Temat postu: |
|
|
No i pierwsza gra na farbie od pewnego czasu:) fajnie było