FAQ Użytkownicy Grupy Galerie Rejestracja Zaloguj
Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Szukaj

Wesoła 31.03
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Nasze Imprezy Paintballowe
Autor Wiadomość
tosiabunio
Mieczyk

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2007 8:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://tiny.pl/czz1
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
zaraza74
Rekrut

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2007 8:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Załoga Transportowa z kompani zabezpiecznia logistycznego przyjmuje podziękowania Very Happy To "urra" to musiałem ja krzyczeć bo dziś rano jak żona pytała o śniadanie to nie mogłem slowa powidzieć tylko kiwnołem głową. AHA ,jak na gej-i to niezłe z nas skurczybyki. Zajebiście bolą mnie uda , ale od biegania ,nie rozkładania jak lesby Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kogut
Site Admin

PostWysłany: Pon Kwi 02, 2007 12:04 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najlepsza akcja z wesolej to bylo lezenie pod choinka w cieniu dopoki hash nie przyszedl i nie zatrzasl choinka tak ze mi wszystkie igly do nosa powpadaly.

a tak serio to mi sie tam spoko gralo... nie narzekam, po za tym ze jedna gre mialem kisiel w spluczce to reszta byla na prawde ok, ale juz wiecej nie jade do wesolej bo myslalem ze sie wyspie w tym roku a tu ni huja Wink
Lepiej wyjechac o 5 rano, byc tam na 8-ma - pograc caly dzien i wtedy jechac do Macka, wziasc prysznic... odpoczac i wtedy impreza gdzies na miescie - rano pobudka wtedy kiedy kazdy chce i dopiero do domu.

Nie chwalac sie to z tego co ja tam gralem - z tego jak patrzylem na innych to my i tak super gramy tu w rzeszowie i bynajmniej nie mowie o porownywaniu sie z osobami ktore tam wpadly i graly na wyporzyczonym sprzecie - czyli mowa o komercji, ale ogolnie patrzac na wszystkich co biegali dookola. Treningi na balonach zdaly sie na akcje przy budynkach i to wszystko. Mimo iz przegralismy to kazdy z nas na pewno ma jakis swoj "bilans" i mysle ze nie tylko ja mam dodatni Wink np. hash na moich oczach wyciagnal z 4-5 kolesi. Ja sprzedalem kilka headshotow kolesiom bynajmniej nie sypiac calej spluczki - a spokojnie po 2-3 strzaly i korekta... inaczej to by mi tam z 2 kartony poszly, a skonczylo sie na szczescie na 1300 kulkach. Ja sie dobrze bawilem, gralo mi sie spoko - na luzie - nie czulem presji chociaz czasem jakies leszcze cos sie darly do mnie myslac ze ja nie wiem co robie Wink

Szkoda jednego... ze po trafieniu ciezko bylo znaleźć swoj korpus bo grajac w nim bylo na prawde fajnie, malo kto nie robil tego co mial robic. Bylo dostatecznie dobre zgranie i dostatecznie swiadomi ludzie - to chyba dlatego ze bylo nas tylko 30-sci osob i prawie wszyscy mozna powiedziec "czynni gracze"

Co mnie wkurzalo ? ze musialem sie 2 razy wracac podczas gry po kulki - w sumie nie samo to, ale to ze to bylo zawaliscie daleko... conamniej pol godziny w plecy w obie strony bo akurat konczyly mi sie zawsze gdzies w pizdu daleko od naszego namiotu.

na przyszlosc nie chce mi sie troche jechac na takie wielkie scenariusze. Wszystko spoko - oprawa jest, organizacja ok, katering i te sprawy... ale cholera - nie ma to jak gierki u nas, gdzie zaledwie 50 osob bawi sie tak samo jak tam 500.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hash
Weteran

PostWysłany: Pon Kwi 02, 2007 9:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tosiabunio napisał:
http://tiny.pl/czz1

po przewaleniu sie przez wszystkie foty ze scenariuszy musze przyznac ze pcham sie w kadr Smile

mua około 4Smile

koguta znalazłem 2 razy daleko, trudno przeoczyc Smile
bonka chyba 2 moze raz
igor 1 sciana
operacja drzewo nie została odnaleziona, dobre maskowanie:)

linki zapodam jak zasiade na innego kompa:)

zapraszam do przegladania tej galerii, pewnie cos przeoczyłem
Edit
dodałem linki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
kogut
Site Admin

PostWysłany: Pon Kwi 02, 2007 10:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe spoko zdjecie mam, mruze oczy jakbym kogos wypatrywal Wink
Powrót do góry
chrabcio
Rekrut

PostWysłany: Pon Kwi 02, 2007 12:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

elo,

Dzięki za grę - widziałem Was w ataku na budynek w I sceno z drugiej strony Smile

to co ? widzimy sie na TDL'u w Częstochowie?
Igor
Weteran

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 10:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chrabcio się obaczy pogadamy z chłopakami i nie wykluczam iż sie może zobaczymy zależało będzie jak z frekwencją.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM
BaracudaV
Weteran

PostWysłany: Sro Kwi 04, 2007 11:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej.

Nareszcie mam dostep do netu Very Happy
Przegladam foty i fakt drzewce gdzies zniknelly Very Happy narazie znalazlem ZARAZKA http://www.krejsers.pl/Galeria/Wesola07/Wesola07.htm i DonKogguto http://www.krejsers.pl/Galeria/Wesola07/Wesola07.htm
mua, jakos tak z tylu http://www.krejsers.pl/Galeria/Wesola07/Wesola07.htm Very Happy wygladam jak to cos wielkiego i zarosnietego z wojen gwiezdnych Chewbacca czy jakosc tak.

Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za wspolny wyjazd.
Pozdro

GG : 2891009
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Nasze Imprezy Paintballowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: