| Autor |
Wiadomość |
szczur Plutonowy

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 8:01 pm Temat postu: |
|
|
no to moze podaj do siebie jakis kontakt zeby ktos mogl do Ciebie sie odzywac
| Cytat: | kogut napisał:
baracudav napisał:
a zwłaszcza dwóm urodziwym "chłopaczkom" (niestety imion nie znam, od Don Koguto) o przecudnym uśmiechu. Ale ja ostatnio kochliwy sie zrobiłem Rolling Eyes
te chlopaczki sa wolne Wink
Wolne powiadasz a może są szybkie i wolne ?? |
no no no
moze sa szybsze niz myslisz ;] _________________ Szczur
gg: 3212215 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Plebsik bierz IONa, najlepiej uzywke zupowana(daj ogloszenie na PSI ze kupisz IONa, napewno ktos sie odezwie). Pamietaj tylko ze to juz jest elektropneumatyk wiec bedziesz musial zakupic butle HP. Jezeli nie myslisz o zakupie HP to ci odradzam IONa... Butla HP aluminiowa to wydatek okolo 150zl za uzywke. _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
artur_b Weteran
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 8:50 pm Temat postu: |
|
|
na najbliższej grze będziesz mógł spróbować gry tipkiem z długą lufa i ionem, a nawet wszystkomającym spyderem mr2.
Termin gry zostanie podany na tym forum. _________________ organizacja imprez | wieczory kawalerskie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
plebsik Mieczyk

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:11 pm Temat postu: |
|
|
| bede sledził temat i pewnie sie pojawie:) do ciekawego Iona dalem link w dziale Pomocy. Musze sie zorientowac w temacie HP czy bedzie mozliwosc na miejscu dostac. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
chudy Rekrut
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:54 am Temat postu: dzieki za jesionke |
|
|
| witam wszytskich strzelanka w jesionce byla gites na drugi raz skoluje sie wieksza ekipe ze stalowej woli,ale najwazniejsze to poszukuje tego speca od iona mozna jego namiary???????????? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 4:56 pm Temat postu: Re: dzieki za jesionke |
|
|
| chudy napisał: | | (...),ale najwazniejsze to poszukuje tego speca od iona mozna jego namiary???????????? |
hihi patryk moze wizytówki zacznij rozdawać  _________________ enjoy responsibly |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 6:42 pm Temat postu: |
|
|
| szkoda ze koziego nie ma... wyjechal do anglii - on by wam Iona naprawil bez problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
chrabcio Rekrut

Dołączył: 04 Paź 2005 Posty: 41 Skąd: drzewiej Krzemienica teraz W-wa
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Tylko nie ION'a Z elektropneumatyków poszukaj promastera, bob longa - ostatnio sprzedałem swojego za 600 PLN, ew używaneo eteka lub jakiegoś PMR. A jeżeli nie wiesz czy Cię wciągnie to zacznij jak koledzy radzą - od Tippmanna.
Jedno pewne - od plastikowego ION;a z DALEKA !! _________________ podpis is being constructed |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:09 pm Temat postu: |
|
|
Chrabcio przestan siac herezje ION platikowe ma tylko body i spust  _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:16 pm Temat postu: |
|
|
patryk, herezje sa zwiazane tylko i wylacznie z chrzescijanstwem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonk Weteran

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:29 pm Temat postu: |
|
|
Widze ze jak zawsze patryk i kogut swoje. To i ja swoje powiem, chrabcio dobrze tu medrzy ze lepiej kupic promastera lub bob longa. Ja mam promastera i jak bede na gierce to oczywiscie bedziesz mogl przestrzelac. Powiem ci co jest w nim fajne na przeciw mnie stanie patryk powie dlaczego ion jest niby lepszy od promastera i wszystko skonczy sie tak ze jeden powie drugiemu ze jest glupkiem i gejem a ty nadal nie bedzie wiedzial czy wybrac promastera czy iona  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
plebsik Mieczyk

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:34 pm Temat postu: |
|
|
taaa chyba kupie siekiere, "porozmawiam" z każdym i nie będę się musiał zastanawiac bo oba markery będą już moje:)
a wiec czekam do gry i wstrzymuje sie z kupnem, chyba ze cos wypatrze Ciekawego to wtedy sie zastanowie ale na siłe nie bede teraz nic kupował dopóki sam nie sprawdze. Zacząłem juz nawet przegladac ebaya i widze ze ten pro master nie jest w takiej zlej cenie-można kupić nawet taniej niz IONa  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|