|
| Autor |
Wiadomość |
mirrek Weteran

|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 12:20 pm Temat postu: |
|
|
| -zeus- napisał: | Mirek, kto pił z głową ten ma film na DVD Teraz będziesz musiał się przytulać do Zarazy, Barakudy i Szwagra by otrzymać kopie  |
no dobra...dobra co i komu mam zrobić żeby dostać kopie filmu?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 12:25 pm Temat postu: |
|
|
hehe ten film obrosnie legenda wkrotce i bedzie jak Ring, kto obejzy tego dopadnie Marusia
lukas bez przesady ja sie jakoś strasznie nie spracowałem, chociaż moj stan w pokoju mogłby o tym świadczyć. Prawdziwe zmeczenie wylazło w niedziele na kanapie w domciu.
ooo pincetny post  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anusiak Mieczyk
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 10:54 pm Temat postu: |
|
|
przyznaje ze alkohol spozywa sie z Wami wybornie , ale trzeba uwazac na "marusie" , ktora tylko sobie znanymi sposobami potrafi sie zakrasc od tyłu i .......... no coz jeden z operatorow nie uważał  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
HiPol Rekrut

|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 11:58 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za grę !
Pozdrowienia z Lubaczowa, warto było przejechać trochę kilometrów. _________________ Lekarz powiedział, że muszę natychmiast przestać słuchać poleceń od kosmitów to będę zdrowy. I rzeczywiście. Przestałem słuchać i jestem zdrowy. Ale oni tak namawiają... tak namawiają... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BaracudaV Weteran

|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 8:39 am Temat postu: |
|
|
| mirrek napisał: | | -zeus- napisał: | Mirek, kto pił z głową ten ma film na DVD Teraz będziesz musiał się przytulać do Zarazy, Barakudy i Szwagra by otrzymać kopie  |
no dobra...dobra co i komu mam zrobić żeby dostać kopie filmu?  |
Jak to co, to Ty jeszcze nie wiesz?? Skoro pytasz to odpowiadam:
- Po pierwsze primo,
- po 2 primo,
- i po czecie primo : Karna laska
No tak jak sie szukało camcordera okolo poludnia dnia nastepnego to juz CD nie było ale w zaufaniu podam ci adres do nielegalnej tloczni plyt DVD "BiK Sz" szwagieru@interia.pl Mysle ze tam mozesz zlozyc zamowienie i dogadac szczegoly.
Pozdro _________________ 2 FAST 4 YOU
GG : 2891009 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukas Weteran
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 11:22 pm Temat postu: |
|
|
| Kto ma filmik i fotki z nedzielnego speeda? |