|
| Autor |
Wiadomość |
Thomal Plutonowy
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 5:15 pm Temat postu: Wyjazd na paintball! |
|
|
Witam!
Jestem tu nowy i chciałbym rozpocząć zabawę z paintballem ale zanim zacznę inwestować chciałbym się przekonać jak to jest zagrać na żywo. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość zagrania w najbliższym czasie (z wypożyczeniem sprzętu oczywiście)? Najbardziej pasowałoby mi miejsce niedaleko Sędziszowa, Rzeszowa lub ewentualnie Ropczyc. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mati89 Rekrut
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 7:13 pm Temat postu: |
|
|
Siemanko. Jak chcesz to wpadnij do mnie to za macasz pisaka itp itd. pisz gg lub pw. POZDRO _________________ GG:8750612
saulin101@interia.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 10:48 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej sledz to forum - jak widzisz po datach, praktycznie co tydzien jest gdzies gierka. _________________ paintball rzeszów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Thomal Plutonowy
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 7:04 pm Temat postu: |
|
|
Ok tylko czy będę mógł na miejscu wypożyczyć sprzęt i w jakich granicach cenowych bym musiał się zmieścić??? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majster222 Mieczyk

|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 8:02 pm Temat postu: |
|
|
Co do wyporzyczenia to najszybciej jak jest wyjazd do Skopania bo Soulman zawsze ma ze sobą jakiś komplet. Co do pozostałych to tak jak Kogut pisał śledź forum, zawsze możesz zapytać w wątku dotyczącym ustawki na malowanie czy ktoś bedzie miał zestaw do pożyczenia.
A co do cen to są różne, ale to już indywidualne ustalenia między wypożyczającym a pożyczającym. _________________ Pogoń rządzi, Pogoń radzi, Pogoń nigdy cię nie zdradzi.
WWW: http://www.pogonbydlo.pl
GG: 1717958
E-MAIL: majster222@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 9:02 pm Temat postu: |
|
|