| Autor |
Wiadomość |
Gambit Mieczyk

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 6:57 pm Temat postu: 1.02.2009 - Chmielnik - Nowy teren !! |
|
|
Witam,
Czy byłby ktoś chętny do wyjazdu na nowy teren w Chmielniku 31 stycznia?
Znajomy zaprasza nas do oglądniecia - przetestowania i doradzenia kilku usprawnień pola na nowej miejscówce. Dlatego proszę o pomoc ludzi którzy się znają i kompletnych nowicjuszy do wspólnego malowania .
Szczegóły terenu podam w bliskiej przyszłości.
Wiem narazie, że jest to Las+Pole+Rzeczka około 15 ha do zabawy, na którym byćmoże chłopaki zorganizują dla paintowców bardziej profesjonalne i legalne pole (możliwe, że jako firma zakupią tez balony, więc speedowców też zapraszam do oceny możliwości technicznych).
Pozdrawiam i czekam na chętnych :* _________________ "Look out for the ragin' cajun!"
Ostatnio zmieniony przez Gambit dnia Sob Sty 24, 2009 1:20 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mirrek Weteran

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 7:24 pm Temat postu: |
|
|
no no no ciekawie to brzmi 15ha można by było zobaczyć kiedyś a nawet coś pomalować tylko co do doradztwa to u mnie kiepsko z pomysłowością  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
roberT Szeregowiec
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 7:36 pm Temat postu: |
|
|
ooooo teren z opisu jest...spoko!
trzeba go wyprobowac:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stykky Weteran

Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 440 Skąd: Rzeszów - Zalesie - Pogoń Bydło
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Jasne ze pojedziemy. Nie daleko od rzeszowa co jest dużym plusem : - ) _________________ "Prawdziwi speedballowcy nie jedzą miodu... oni żują pszczoły..."
www.stykky.pl
GSM: 609-261-024 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majster222 Mieczyk

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Jak możesz to wrzuć jakiś rozrys terenu lub fotki. Coby już można myśleć _________________ Pogoń rządzi, Pogoń radzi, Pogoń nigdy cię nie zdradzi.
WWW: http://www.pogonbydlo.pl
GG: 1717958
E-MAIL: majster222@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gambit Mieczyk

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 10:28 pm Temat postu: |
|
|
Szczególnego adresu (dokładnego) narazie nie mam postaram się ustalić jak najszybciej. Mąż kuzynki chce rozkręcić tam biznes quady-paint-motocross-jeepy itp. (ma być pierwszy na Podkarpaciu amatorski tor krosowy [istnieje jeden ale tylko na turnieje]). Jak tylko się dowiem, to wrzucę coś z google map.
@ mirrek -> nie trzeba wielkiej pomysłowości, po prostu im więcej nas tam do grania tym lepiej i tym więcej pomysłów.
Co do dostępu to musimy dojechać na chmielnik i na dostępnym parkingu zostawić auta nasze. Wtedy zadzwonię i chłopaki zjadą po nas z góry jeepami, bo to jakieś 5 minut drogi od parkingu. (Jak ktoś mniej więcej chmielnik kojarzy to okolice sadów owocowych.)
PS
Mniej więcej te okolice: Mapka (któryś z lasów na prawo)
jak spotkam się z właścicielem, to wrzucę zrzut z zaznaczonym miejscem _________________ "Look out for the ragin' cajun!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Janek Plutonowy
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 4:02 am Temat postu: |
|
|
ja tez jestem jak najbardziej zaaaa tylko niech blotko troche zniknie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mirrek Weteran

|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 11:12 am Temat postu: |
|
|
fajnie by było fotki terenu zobaczyć takie najciekawsze miejsca  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sieper Weteran

|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 2:45 pm Temat postu: |
|
|
| mirrek napisał: | fajnie by było fotki terenu zobaczyć takie najciekawsze miejsca  |
Tłumacze: "Było by mi bardzo miło jeżeli zobaczyłbym na jakiejś fotografi gdzie mój browar może sobie leżeć i czy aby to w słońcu nie jest, o moim BMW to już nie wspomne bo mi skromność nie pozwala" _________________ "Kulki są okrągłe, a bazy są dwie.
Albo my wygramy, albo oni."
Filip Siepkowski
http://www.pogonbydlo.pl/
GG:2307821
GSM:510 057 706
Tanie Strzelanie? Dzwoń, damy radę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gambit Mieczyk

|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 7:34 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | fajnie by było fotki terenu zobaczyć takie najciekawsze miejsca  |
| Cytat: | | Tłumacze: "Było by mi bardzo miło jeżeli zobaczyłbym na jakiejś fotografi gdzie mój browar może sobie leżeć i czy aby to w słońcu nie jest, o moim BMW to już nie wspomnę bo mi skromność nie pozwala" |
Jutro o 13 jadę tam osobiście z aparatem wiec postaram się zrobić dużo zdjęć (parkingu, jak i samego pola), żebyście mogli rozplanować sobie rozłożenie Waszych browarów, a nawet żebyście mieli możliwość wstawienia sobie zdjęć Waszych beemek
Zdjęcia powinny pojawić się w nocy z piątku na sobotę, bo pewnie dopiero wtedy będe miał chwile wolnego przy kompie . _________________ "Look out for the ragin' cajun!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
roberT Szeregowiec
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 10:48 pm Temat postu: |
|
|
spoko spoko:)
rozstawione browary:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sieper Weteran

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 3:44 am Temat postu: |
|
|
| Gambit napisał: | | i chłopaki zjadą po nas z góry jeepami, bo to jakieś 5 minut drogi od parkingu. |
To fajnie, bo średnio mi się uśmiecha targać wszystkie klamoty i butle HP ze sobą pieszo  _________________ "Kulki są okrągłe, a bazy są dwie.
Filip Siepkowski
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gambit Mieczyk

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Obiecane fotki:
http://picasaweb.google.pl/gam8it/Chmielnik2312009#
Na pierwszym zdjeciu to całe to wzgórze, na którym znajduje się przyczepa campingowa i za tym wzgórzem rozciągają sie lasy.
Sorki za jakość zdjęć i poruszenia, ale ciężko wykonywać zdjecia w jadącym jeepie
Co do błota/nawierzchni - spokojnie można biegać nawet jak jest mokrzej bo cały teren pokryty jest trawą (czymśtam) i jesli nie licząc dróg rozjeżdżonych przez chłopaków jeepami, to wróciłem do domu z czystymi butami .
Chłopaki myślą nad zrobieniem przeszkód z klocków złożonych z gałęzi związanych i przyciętych (na zdjeciach) jakichś makiet budynków, workach z piaskiem, byćmoże przeszkodami a'la worki treningowe do boksu tylko większe i cieższe (jeden ma możliwość bo jego firma się tym zajmuje).
Oczywiście na miejscu chętnie wysłuchają wszelkich porad
Więc jak są chętni ? _________________ "Look out for the ragin' cajun!"
Ostatnio zmieniony przez Gambit dnia Pią Sty 23, 2009 8:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mirrek Weteran

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 5:38 pm Temat postu: |
|
|
jakoś nie widzę tych fotek  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sieper Weteran

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 6:41 pm Temat postu: |
|
|
Ja też nie widzę fotek
Mirrek chyba nadszedł najwyższy czas abyśmy odwiedzili okuliste...
Chętni się znajdą o ile pogoda dopisze. Z Pogoni możesz liczyć na kilka osób. Wszystko się wyjaśni na dzień dwa przed gierką. _________________ "Kulki są okrągłe, a bazy są dwie.
Filip Siepkowski
|
| Powrót do góry |
|
 |
|