| Autor |
Wiadomość |
Filip Szeregowiec

Dołączył: 03 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Rzeszów - Nowe Miasto - Pogoń Bydło
|
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 9:02 pm Temat postu: Ma ktoś spłuczkię na zbyciu ? |
|
|
Mam taką sprawę: na Red Stormie brutalnie dowiedziałem się, że moja świeżo nabyta spłuka Halo kur*a B jest delikatnie mówiąc spier*ona . Czeka mnie reklamacja czyli min 2-3 tyg. z VL200.
Tymczasem poważnie wybieram się do Annopola i elektrospłuka przydałby się jak cholera.
W związku z tym pytanko: nie ma ktoś może jakiejś starej spłuki na bateryjki wypożyczyć na 8-go. Jest jeszcze możliwość, że gdyby ktoś chciał opchnąć używane jajo po rozsądnej cenie to może bym się szarpął, bo z lektury forów widać, że z tym Halo to będą problemy i muszę przetrwać jakiś czas zanim nie wymienię na coś porządnego. _________________ Pozdrawiam
Filip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 9:43 pm Temat postu: |
|
|
moge dac Styykiemu moja Viole jak bedzie umnie po butle i kule. _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filip Szeregowiec

Dołączył: 03 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Rzeszów - Nowe Miasto - Pogoń Bydło
|
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Patryk dzięki, byłoby super. Odstawiłbym Ci sprzęcik w poniedziałek. Aha przesyłam kaskę za kulasy na 8-go - jutro na koncie. _________________ Pozdrawiam
Filip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Janek Plutonowy
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 1:21 am Temat postu: Re: Ma ktoś spłuczkię na zbyciu ? |
|
|
| Filip napisał: | | Jest jeszcze możliwość, że gdyby ktoś chciał opchnąć używane jajo po rozsądnej cenie to może bym się szarpął, bo z lektury forów widać, że z tym Halo to będą problemy i muszę przetrwać jakiś czas zanim nie wymienię na coś porządnego. |
jesli chcesz jajko eVLution 3 bezbarwne uzyte tylko raz (slady po farbie ale to z powodu markera) to posiadam takie i z przyjemnoscia je sprzedam bo cisnie mnie z kasa przypuscmy ze 150 mozesz posprawdzac ceny w necie zobaczysz ze sie oplaca  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MS Mieczyk

|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 6:53 pm Temat postu: |
|
|
mam tą samą prośbe co Filip ... chciałem pozyczyć na gre niedzielną jaką kolwiek spłuczke elektryczną ... w przyszłym tygodniu będę miał juz swoja a chciałem przetestowac nowego klamota _________________ http://www.pogonbydlo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sieper Weteran

|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 9:25 pm Temat postu: |
|
|
Ta. EvoII dam Staszkowi. 2xR9 sobie zakup. _________________ "Kulki są okrągłe, a bazy są dwie.
Albo my wygramy, albo oni."
Filip Siepkowski
http://www.pogonbydlo.pl/
GG:2307821
GSM:510 057 706
Tanie Strzelanie? Dzwoń, damy radę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MS Mieczyk

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mati89 Rekrut
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Janek napisał:
| Cytat: | | jesli chcesz jajko eVLution 3 bezbarwne uzyte tylko raz (slady po farbie ale to z powodu markera) to posiadam takie i z przyjemnoscia je sprzedam bo cisnie mnie z kasa przypuscmy ze 150 Laughing mozesz posprawdzac ceny w necie zobaczysz ze sie oplaca Cool |
JANEK był bym zainteresowany Evo.Kiedy i gdzie można je oglądnąć ??Może zrobimy Dill  _________________ GG:8750612
saulin101@interia.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Janek Plutonowy
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 7:27 pm Temat postu: |
|
|
juz sprzedane  _________________ Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mati89 Rekrut
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Spóźniłem się, trudno . THX za odp.Pozdro _________________ GG:8750612
saulin101@interia.pl |
|