| Autor |
Wiadomość |
Jacek-BANAN Rekrut

|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 8:29 am Temat postu: |
|
|
Witam bedzie Co2 ?? bo mam butle matke ale pusta ((( przyjechałbym z kumplem ale nie mamy Co2 ??? _________________ GG: 671809
Nowe Miasto |
|
| Powrót do góry |
|
 |
baryla Plutonowy

|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 3:51 pm Temat postu: |
|
|
Jacek tel miałeś trzeba było dzwonić. Było Co2 było HP.
Dzięki dla Uosi ze stalowej za grę naprawdę dobrze było   _________________ GG: 7345936
www.pbmielec.cba.pl
Nothing touched the trigger but the devil's right hand |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GEOO Mieczyk
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Też dziekuje za grę. Pole macie naprawde super do malutkich poprawek o czym mówiłem adrianowi, napewno jeszcze do was przyjadę
a tu link do zdjęć z dziś http://picasaweb.google.pl/uosieteam2009/Mielec260709#
Pozdrawiam i do następnego _________________ HELL WAS FULL SO I CAME BACK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Birkoff Mieczyk

|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Ja wczoraj pisze do Adika "jak bedzie malowanie to daj znac"... czekam i czekam i nic... No to ch..j, mysle 'malowania nima'. Dzisiaj wiec bez cisnienia wstaje sobie kulturalnie o 12, wlaczam kompa i na GG info od Adika z godziny 9 rano - "malujemy"...
Fak... 24h/dobe przed kompem nie siedze  _________________ GG: 6249022
Mobile: 510 336 305 (moge nie odebrac jesli nie znam numeru - lepiej napisac smsa) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
FREEMAN Szeregowiec

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mefisto Plutonowy
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 12:22 pm Temat postu: |
|
|
| Thx za gierke pole oceniam na 5+.Sprawa zaginionego fata juz jest rozwiazana;p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
chrabcio Rekrut

Dołączył: 04 Paź 2005 Posty: 41 Skąd: drzewiej Krzemienica teraz W-wa
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 12:56 pm Temat postu: |
|
|
uważny obserwator zauważy piękna wręcz idealną symetrię lewej ręki prawego łokcia i lewego podudzia, sylwetka taka daje poczucie bezpieczeństwa i nieśmiertelności - zaskoczony takim obrotem sprawy przeciwnik nie jest w stanie celować i pada pod naporem kul jednorękiego kosiarza....
MSPANC _________________ podpis is being constructed |
|
| Powrót do góry |
|
 |
FREEMAN Szeregowiec

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 2:20 pm Temat postu: |
|
|
| Mefisto napisał: | | Thx za gierke pole oceniam na 5+.Sprawa zaginionego fata juz jest rozwiazana;p |
nic w przyrodzie nie ginie również dzięki za gierke _________________ GG 7225588
Kom 605 306 314
www.pbmielec.cba.pl
...w razie wątpliwości opróżnić magazynek...
Ostatnio zmieniony przez FREEMAN dnia Pon Lip 27, 2009 9:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sieper Weteran

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 2:54 pm Temat postu: |
|
|
| chrabcio napisał: | uważny obserwator zauważy piękna wręcz idealną symetrię lewej ręki prawego łokcia i lewego podudzia, sylwetka taka daje poczucie bezpieczeństwa i nieśmiertelności - zaskoczony takim obrotem sprawy przeciwnik nie jest w stanie celować i pada pod naporem kul jednorękiego kosiarza....
MSPANC |
Dobre
Widzę chłopaki, że włożyliście trochę pracy w to pole. Szacun! _________________ "Kulki są okrągłe, a bazy są dwie.
Albo my wygramy, albo oni."
Filip Siepkowski
http://www.pogonbydlo.pl/
GG:2307821
GSM:510 057 706
Tanie Strzelanie? Dzwoń, damy radę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
baryla Plutonowy

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Cała gloria winna spłynąć po KBKS-ie i Freemanie oni to nie zważając na afrykańskie upały w najgorętszy tydzień wakacji dzień w dzień napie#@%li w pocie czoła ryzykując udar mózgu a pot lał im się po dupach i efekty jakieś są  _________________ GG: 7345936
www.pbmielec.cba.pl
Nothing touched the trigger but the devil's right hand |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KBKS Szeregowiec

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 8:34 pm Temat postu: |
|
|
udar to chyba lekki byl bo ladnie nam sie po deklach je.ba.lo jak my je robili:P
jak przygotujemy jakies lawki stoly i ruszt to zrobimy mega malowanie u nas:)
do szanownego " członka" naszej grupy birkoffa i do innych ktorzy zawsze po malowaniu pisza mi czemu nie dales mi znac - wybaczcie ale mam sporo na glowie i nie mam czasu zawsze wydzwaniac do kazdego z osobna , trzeba sie troszke zainteresowac...
pozdrawiam i zapraszam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Birkoff Mieczyk

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Halo halo no Adrian - co jak co ale ja się od piątku dobijałem. Obiecałeś, że dasz znać jakby co. Kiedy nie mogę to mówię, że nie mogę jechać np. z Baryłą rozmawiałem, że w ostatnią niedzielę nie dam rady jechać do Sandomingo. Ale u nas na polu miałem ochotę pomalować choć trochę...
BTW - nie zawsze mam pretensje Poza tym w każdej drużynie musi być jakaś 'czarna owca', jak widać za bardzo do serca wziąłem sobie "ADHD"  _________________ GG: 6249022
Mobile: 510 336 305 (moge nie odebrac jesli nie znam numeru - lepiej napisac smsa) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|